DPS PartnerSearch

DPS PartnerSearch

Vijzelstraat 26
1017 HK Amsterdam
Telefoon: 06 54 30 41 22
Email: info@dpspartnersearch.nl
www.dpspartnersearch.nl
PartnerSearch
. Home
. Werkwijze
. De matcher
. Het kostenaspect
. Aanmeldingen
. Troefkaart
. DPS in de pers
. Contact

De Troefkaart

Een Ďcadeautjeí voor single mannen van niveau

Als postillon díamour word ik nogal eens geconfronteerd met mannen die alle vertrouwen in me hebben, maar terugdeinzen voor een intake en/of het tarief. Voor hen heb ik de Troefkaart in het leven geroepen. Een mooie en uiterst voordelige kans op een match, maar met minder begeleiding van mij.

Zo doen we het
Een ingevulde vragenlijst, een foto en een beschrijving van het gewenste type vrouw. Dat is alles wat ik nodig heb. Zie ik een matchkans met een cliŽnt, dan informeer ik eerst haar. Bij een instemmende reactie meld ik dit telefonisch aan de Troefkaart-klant. Stel dat bent u, en u voelt voor een vervolgstap. Dat wordt een uitnodiging voor een bezoek aan mij voor nadere informatie (incl. foto) over haar. Als u verder wilt, volgt bij diezelfde gelegenheid een volledige, kosteloze intake. Bij onverminderde interesse van mijn cliŽnt, rest mij het regelen van een eerste ontmoeting.

Het kan ook anders
Voor de Troefkaart geldt dus dat alleen een match tot stand kan komen als de andere partij cliënt is. Een uitzondering is mogelijk. In dat geval heb ik een matchkans gezien met een vrouw die géén cliënt is. Bijvoorbeeld iemand die ooit interesse heeft getoond via een advertentie of de website, maar het daarbij heeft gelaten. In zulke gevallen stel ik u voor zich alsnog in te schrijven. Wijst u dit af, dan wacht u een volgende kans via de Troefkaart.

Inschrijving of Troefkaart?
Wat is nu het verschil tussen een inschrijving en de Troefkaart. Heel simpel: bij een  inschrijving gaat het om een zoekopdracht en is er dus een inspanningsverplichting. Daarvoor verrichten we intensief onderzoek naar een zo optimaal mogelijke match op basis van intakes. Bij de Troefkaart is, zoals gezegd, de dienstverlening beperkter, wat dan ook blijkt uit het introductietarief (tot 31 december): 175 euro, incl. btw.

Goed gezelschap
Het is van belang dat u zich herkent in de beschrijving van de DPS-doelgroep zoals op de website beschreven. Een verzoek om inschrijving zou om die reden kunnen worden afgewezen.

Kees Schiferli
Amsterdam, juni 2015

      Beeld: August Macke
      -Couple at the garden table (1914)
      -Promenade (1913)