DPS PartnerSearch

DPS PartnerSearch

Vijzelstraat 26
1017 HK Amsterdam
Telefoon: 06 54 30 41 22
Email: info@dpspartnersearch.nl
www.dpspartnersearch.nl
PartnerSearch
. Home
. Werkwijze
. De matcher
. Het kostenaspect
. Aanmeldingen
. Troefkaart
. DPS in de pers
. Contact

Het kostenaspect

Honorering komt aan de orde als we reŽle mogelijkheden zien voor bemiddeling. In dat geval brengen wij een offerte uit die gebaseerd is op een intake en de gewenste begeleiding, waarbij ook factoren worden betrokken als de verwachte omvang van de kansen, speciale wensen en eventuele bijzondere omstandigheden. Het honorarium kan variŽren van twee tot circa vierduizend euro, excl. btw.
Standaard is, dat cliŽnten gedurende een vol jaar en zonder extra kosten nieuwe bemiddelingsverzoeken kunnen doen.
Aangezien de praktijk laat zien dat minder mannen dan vrouwen openstaan voor bemiddeling, en voor optimalisering van kansen uiteraard moet worden gestreefd naar een zo evenwichtig mogelijke balans tussen beide seksen, betrekken we bij het voorstellen van het honorarium ook dit aspect. Laatste belangrijke punt: het reageren op inschrijvingen is kosteloos, en ook als daar een match uit voortvloeit, worden geen kosten in rekening gebracht.

Testimonial

Testimonials kan iedereen zelf bedenken, en zijn dus vrijwel nooit geloofwaardig. Maar dan komt zo'n bericht binnen, waar we dan uiteraard wel graag mee voor de dag komen. De namen zijn vanzelfsprekend gefingeerd.

Beste Kees,

Na enkele ontmoetingen besloten Anneke en ik al later dit jaar op reis te gaan, ons beider passie, als een soort proef op de som een etappe van mijn tocht naar MongoliŽ.
Inmiddels hebben we een fantastisch half jaar achter de rug. De reis is in de afgelopen periode van minder belang geworden. We vinden elkaar ook prima zonder reizen, het hoeft eigenlijk niet nog beter dan het nu al is. En nu sta ik, met veel zin, klaar om Anneke morgen in Teheran op te pikken. Een en al enthousiasme dus. Ik mail je dit om je te bedanken voor je aandeel daarin.
Ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen als iemand bij wie je heel snel een gerust gevoel hebt, door je non-commerciŽle instelling, je mensenkennis en je integriteit.
Nogmaals dank, Kees.

Hartelijke groet
Hans P.

      Beeld: August Macke
      -Couple at the garden table (1914)
      -Promenade (1913)